17 | 08 | 2019
Main Menu
Nieuws
Volgende wedstrijd:
Gestopt
Waar:
 
Aanwezig:
 
Tegenstander:
 
Chauffeurs:
 
Uit het fotoalbum
Clublokaal

Maroy Bar

Logo
phoca_thumb_m_logo.jpg

Man of the year 2017

Wat einjoar veur deze jong. Er is vûlgebeurtj in 2017 wat hum betreftj. Op privégebied einsjoeën verbouwingmit zien hoeës, merjeh….doadreijtjhaezienehandj neet veur om. Wie henjigdet er auch is, mer uiteraard mit de nuudige hulp van tummerman / metselaar/ alleskunner Teun is het toch get sjoeënsgewoore. Keumtjdetoeteindelik door de henjigheid van Teun of door humzelf?

Op voetbalgebied heet er zich dit joarauch weer loate geldje. Hae is noagenogtederewaek van de partiej en biej de activiteite is der standaard erbiej. Heet er dan nog tieëd veur angerdingerzootjgaedinke?

Joazeker! Tennisse is dan auch nog ein hobby van deze Man Of The Year 2017. In 2017 heet er weer de nuudigeprieëze op zieneieëre-lieëstmoogebiejsjrieve.

As ongerdeil van ut bestuur is der samemit zien mede-bestuurslidederjoar weer druk in de weer om de statistieke op pepeer te kriege en euch te veurzeen van de informatie. Ut is dan auch neet niks zoewein bestuurstaak! De most dien eige waal hieël slum vinjedessedoaongerdeil van wils zeen. Blieëkbaar heet er dus gein eigenkinnis. Merdetweurdjeuch direct duudelikbiej ut omroope van de naam.

Ichdink dan auchdet de titel Man Of The Year dan auch neet allein veur 2017geldj, merveural om het feit wiejvultieëd en energie haestiktj in het reile en zeile van FC De Berg.Haajhae der auchmerzoevul zin in mit de verbouwing. Det heb ich toch gemisj….

Doaromwillewaebiejdeze The Man Of The Year 2017 bekindjmake. Hae is baeterbekindj as de man deawaekeliksspeulersbiejeinwitj te tovere.

Struso, alias sleipkeuning, alias “ichgoanmit z’n 2-en noa de goal mergaef hum toch neet aaf”, alias topscoorder 2017 (mot ich nog ff doorgoan), eine dikke proficiat mit deze dikverdeendje titel!

Loat hum dichsmake! Proost!

Man of the Year 2017: Koen Strous